Calendare ridicare deșeuri pe anul 2022

Stimați locuitori ai Orașului Săcueni și al satelor aparținătoare!

Vă rugăm pe toată lumea, să expuneți tomberoanele și sacile corespunzătoare în fața casei înainte de ora 08:00 dimineața în zilele desemnate, conform următorului program:

ZONA 1. – SĂCUENI- Coșul de gunoi gri (rezidual) și maro (bio) poate fi expuse afară în fiecare luni a lunii- În prima și a treia zi de luni, puteți expune și sacul albastru (hârtie)- Coșul de gunoi verde (sticlă) poate fi plasat în prima zi de luni- În a doua și a patra zi de luni, puteți expune sacul galben (plastic)De asemenea, în lunile în care va fi a cincea zi de luni (ianuarie, mai, august, octombrie) DOAR coșurile gri și maro vor fi golite! Vă rugăm să urmați programul și să expuneți coșurile și sacile dimineață la timp!În același timp, vă rugăm să vă asigurați că există doar deșeurile corespunzătoare în saci sau tomberoane!

ZONA 2. – SĂCUENI- Coșul de gunoi gri (rezidual) și maro (bio) poate fi expuse afară în fiecare marți a lunii- În prima și a treia zi de marți, puteți expune și sacul albastru (hârtie)- Coșul de gunoi verde (sticlă) poate fi plasat în prima zi de marți – În a doua și a patra zi de marți, puteți expune sacul galben (plastic)De asemenea, în lunile în care va fi a cincea zi de marți (martie, mai, august, noiembrie) DOAR coșurile gri și maro vor fi golite!Vă rugăm să urmați programul și să expuneți coșurile și sacile dimineață la timp!În același timp, vă rugăm să vă asigurați că există doar deșeurile corespunzătoare în saci sau tomberoane!

ZONA 3. – SĂCUENI- Coșul de gunoi gri (rezidual) și maro (bio) poate fi expuse afară în fiecare marți a lunii- În prima și a treia zi de miercuri, puteți expune și sacul albastru (hârtie)- Coșul de gunoi verde (sticlă) poate fi plasat în prima zi de miercuri – În a doua și a patra zi de miercuri, puteți expune sacul galben (plastic)De asemenea, în lunile în care va fi a cincea zi de miercuri (martie, iunie, august, noiembrie) DOAR coșurile gri și maro vor fi golite! Vă rugăm să urmați programul și să expuneți coșurile și sacile dimineață la timp!În același timp, vă rugăm să vă asigurați că există doar deșeurile corespunzătoare în saci sau tomberoane!

ZONA 4. – CIOCAIA și CADEA – Coșul de gunoi gri (rezidual) și maro (bio) poate fi expuse afară în fiecare joi a lunii- În prima și a treia zi de joi, puteți expune și sacul albastru (hârtie)- Coșul de gunoi verde (sticlă) poate fi plasat în prima zi de joi- În a doua și a patra zi de joi, puteți expune sacul galben (plastic)De asemenea, în lunile în care va fi a cincea zi de joi (martie, iunie, septembrie, decembrie) DOAR coșurile gri și maro vor fi golite!Vă rugăm să urmați programul și să expuneți coșurile și sacile dimineață la timp!În același timp, vă rugăm să vă asigurați că există doar deșeurile corespunzătoare în saci sau tomberoane!

ZONA 5. –OLOSIG, CUBULCUT și SÂNNICOLAU DE MUNTE – Coșul de gunoi gri (rezidual) și maro (bio) poate fi expuse afară în fiecare vineri a lunii- În prima și a treia zi de vineri, puteți expune și sacul albastru (hârtie)- Coșul de gunoi verde (sticlă) poate fi plasat în prima zi de vineri – În a doua și a patra zi de vineri, puteți expune sacul galben (plastic)De asemenea, în lunile în care va fi a cincea zi de vinri (aprilie, iulie, septembrie, decembrie) DOAR coșurile gri și maro vor fi golite! Vă rugăm să urmați programul și să expuneți coșurile și sacile dimineață la timp!În același timp, vă rugăm să vă asigurați că există doar deșeurile corespunzătoare în saci sau tomberoane!

Sursă calendare : https://www.ave-bihor.ro/Home/Calendar

Vă mulțumim pentru înțelegere!